Designgolv i Urban Marble från Amtico.

Våra kollektioner

VÅRA KOLLEKTIONER PASSAR FÖRST OCH FRÄMST TILL KOMMERSIELLA PROJEKT. AMCITOS DESIGNGOLV FINNS I 7 OLIKA KOLLETIONER OCH HAR UTFORMATS FÖR ATT ANVÄNDAS I MÅNGA OLIKA TYPER AV UTRYMMEN.

Amtico Signature

Design flooring from Amtico Signature.

Amtico Signature, vår största och mest exklusiva kollektion med hela 188 produkter ger dig stor flexibilitet, möjlighet till unika och anpassade designer. Den här kollektionen har ett tjockare 1,0 mm slitskikt som ger lång livslängd och är lämpligt i utrymmen med mycket fottrafik. Till exempel inom sjukvård , handel, kontor, utbildning hotell och fritid, myndigheter och andra kommersiella utrymmen.

Se Kollektionen

Amtico Spacia

Wood flooring from Amtico Spacia.

Vår Amtico Spacia-kollektion, som erbjuder enastående kvalitet, hållbarhet och kreativa möjligheter, utökas nu med 26 nya designinriktade designvinylprodukter, särskilt lämpade för kommersiella och offentliga miljöer. Du kan välja en enda design eller kombinera produkterna fritt – perfekt för att bygga upp exponeringsmiljöer. Texturer finns nu med i vår stenkollektion, de abstrakta varianterna har fått djärva dekorativa detaljer och accentfärger medan vår populära träkollektion fått nya ådringsvarianter och livliga svala och varma nyanser. När alla dessa möjligheter utnyttjas till fullo i en inomhusmiljö blir resultatet en vacker och stämningsfylld lokal där intrycket av naturliga golvmaterial ger ett livfullt och trivsamt intryck.

Se Kollektionen

Amtico Access

Wood flooring made of Cavalier Oak from the Amtico Access.

Amtico Access är en stilfull “loose-laid” designvinylkollektion.

De passar mycket bra inom detaljhandeln, på kontor samt i hotellmiljöer där snabba installationer krävs. Amtico Access kan kombineras med andra golv eller användas individuellt, för att skapa moderna golvdesigner.

En smart balanserad blandning av 43 eleganta och moderna designer av trä-, sten- och abstrakta mönster gör, Amtico Access till en kollektion som skapar vacker, mångsidig estetik hos praktiska golv som verkligenpresterar.

Amtico Access kan läggas utan fixeringslim och användas som en integrerad del i krävande kommersiella projekt.

Kollektionen har utmärkta akustiska egenskapermed ett starkt slitskikt på 0,55 mm. Den 5 mm tjocka produkten finns både som plankor och plattor. Amtico Access kan läggas på de flesta underlag, inklusive installationsgolv, och kräver väldigt lite underhåll.

Våra golv är byggda för att passa i kommersiella miljöer med mycket fottrafik och har en 10-årig slitagegaranti för din trygghet i ditt golvval.

Se Kollektionen

Amtico First

Stone flooring made of Monsoon Cream from Amtico First.
DET ÄR ENKELT ATT HITTA SIN FAVORIT.

Amtico First är en kollektion av vinylgolv som är både snygga, mångsidiga och användbara. Och som tål att användas! Samtliga 54 olika designer av trä-, sten- och abstractgolv är dessutom utformade och tillverkade för att fungera i såväl kommersiella miljöer som i hemmiljöer.

Amtico First är slitstarka och flexibla golv med ett skyddande slitagelager på 0,3 mm och med lättanvända storlekar på både plattor och golvplankor. Tack vare de många valmöjligheterna i färg, struktur och mönster, är det lätt att hitta sin favorit.

Se Kollektionen

Amtico Click

Wood flooring made of Oxide Platinum from Spacia Click.

Amtico Click installerar du snabbt och enkelt på Amtico Underlay, en smidig lösning utan att behöva använda golvlim. Den här kollektionen har 9 trämönster, 3 sten och 3 abstrakta mönster samt ett slitskikt på 0,55 mm. Amtico Click är lämplig i utrymmen för sjukvård, handel, kontor, utbildning, hotell och fritid, myndigheter och andra kommersiella utrymmen.

Se Kollektionen

Amtico Marine

Amtico Marine collection.

Den här kollektionen med hela 50 produkter för marina fartyg överensstämmer helt med modulerna B och D i Marine Equipment Directive (MED) och är Wheelmark-certifierade enligt Lloyds Register Verification. Amtico-produkterna uppfyller de grundläggande säkerhetskrav som fastställts av den internationella marina organisationen (IMO).

Se Kollektionen

Amtico Assura

Wood flooring made of Linear Metallic Steel from Amtico Assura.

Amtico Assuras modifierade slitskikt ger förbättrat halkmotstånd utan att påverka estetiken. Amtico Assuras halkmotstånd ger den bästa balansen mellan designgolv och säkerhetsgolv, och är enkla att underhålla. Trots att det inte klassificeras som ett säkerhetsgolv uppfyller Amtico Assura de internationellt godkända säkerhetsstandarderna för Europa

Se Kollektionen

Amtico Entryway

Entrance matting from Amtico Entryway.

Skapa rätt intryck med Amticos entrémattor. Alla designer i den här kollektionen – Ruffian, Recoarse och Take Back är tillverkade i nylon 6,6. Det är en slittålig fiber som är lätt att underhålla och som fångar upp smuts och fukt vid dörren så att golvets utseende bevaras. Välj mellan ett urval av färger, designer och strukturer som är både praktiska och stilfulla samt perfekt skyddar och kompletterar ditt Amtico-golv.

Se Kollektionen

Nästa steg

Förstoringsglas.

Sök Efter Produkter

Använd vår produktsöks-funktion för att hitta rätt golv till ditt projekt.

Hitta en representant.

Hitta en Amtico representant

Vill du diskutera ditt projekt mer detaljerat? Kontakta din lokala Amtico representant så hjälper vi dig.

hitta en representant
Varuprover.

Beställ varuprover

Välj kostnadsfritt upp till 12 varuprover.

Beställ Nu